Τρόποι παραγγελίας, πληρωμής και αποστολής

You are here:

Τρόποι παραγγελίας

 

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας με έναν από τους τρεις παρακάτω τρόπους:

Μέσω του eshop: Ολοκληρώστε εύκολα και γρήγορα την παραγγελία σας ηλεκτρονικά και παρακολουθείστε την εξέλιξή της. Πριν την οριστική υποβολή της παραγγελίας, θα σας ζητηθεί να αποδεχτείτε τους Όρους Χρήσης του site μας, τσεκάροντας το σχετικό τετραγωνάκι.

 

Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας επιλέγοντας τη μέθοδο πληρωμής που σας εξυπηρετεί:

  • Με μετρητά, καταβάλλοντας το αντίτιμο της παραγγελίας σας στο συνεργαζόμενο courier. Ειδικά για την περίπτωση αποστολής με courier, η αντικαταβολή χρεώνεται 2,50€ ανεξαρτήτως ύψους παραγγελίας. Ο τρόπος πληρωμής με μετρητά ισχύει για παραγγελίες κάτω των 500€*.
  • Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, χρησιμοποιώντας Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners ή Discover. Σας ενημερώνουμε ότι όλες αυτές οι κάρτες γίνονται δεκτές μόνο για πληρωμή μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
  • Με χρέωση του λογαριασμού σας PAYPAL, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συνδεδεμένη κάρτα σας, ή με τυχόν διαθέσιμα χρήματα που έχετε στον λογαριασμό σας PAYPAL. 

Αποστολή προϊόντων

Αποστέλλουμε προϊόντα σε όλη την Ελλάδα με εταιρία Courier. 

Τρόποι παραλαβής παραγγελίας

  • Με εταιρία Courier, στην ταχυδρομική διεύθυνση που θα ορίσετε στην παραγγελία σας.

 

Έξοδα αποστολής

  • Για τις αποστολές με Courier εντός Ελλάδος, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 50€, ενώ για όλες τις υπόλοιπες το κόστος αποστολής διαμορφώνεται με τον τιμοκατάλογο της εταιρίας courier. Οι παραγγελίες με αντικαταβολή έχουν επιπλέον επιβάρυνση 2,50€ ανεξαρτήτως ύψους παραγγελίας. 

 

Χρόνος παράδοσης

Η παραγγελία σας παραδίδεται από εμάς στην ACS Courier  μέσα στις τρις επόμενες εργάσιμες ημέρες από την ημέρα υποβολής της. Εάν για λόγους ανωτέρας βίας δεν έχουμε τη δυνατότητα να αποστείλουμε την παραγγελία σας εγκαίρως, θα φροντίσουμε να σας ενημερώσουμε σχετικά. Αφού παραδώσουμε την παραγγελία σας στην ACS Courier, ο χρόνος που απαιτείται για να φτάσει στα χέρια σας κυμαίνεται από 1 μέχρι 3 εργάσιμες ημέρες (εντός Ελλάδος). Η παράδοση ενδέχεται να καθυστερήσει επιπλέον 4 εργάσιμες ημέρες κατά τις εορταστικές περιόδους και για αποστολές σε δυσπρόσιτα μέρη. Επίσης, η παράδοση μπορεί να καθυστερήσει σημαντικά και για άλλους έκτακτους λόγους, όπως αυξημένος φόρτος εργασίας της εταιρίας Courier, δυσμενείς καιρικές συνθήκες, φυσικές καταστροφές, απεργίες, ατυχήματα, κλπ. 

*Tο υπουργείο Οικονομικών θέτει σε ισχύ το νομοσχέδιο για όλες τις ηλεκτρονικές αγορές άνω των 500 ευρώ, η πληρωμή να γίνεται αποκλειστικά μέσω καρτών ή ηλεκτρονικών πληρωμών από τα συστήματα web banking των τραπεζών.